Rólunk

Ahogy gondolkodunk

Hiszünk abban, hogy létezik hatékony és eredményes vállalati idegen nyelvi képzés, hogy megvalósítható az egyedi igények és célok mentén történő készségfejlesztés, hogy tudunk sikerélményt és önbizalmat adni a résztvevőknek, akik a valós nyelvtudás és kompetenciák birtokában önmaguk és cégük márkáját is sokkal magasabb színvonalon fogják képviselni.

Kizárólag az aktív és kommunikáció-központú nyelvhasználatban hiszünk, ezért küldetésünknek tekintjük, hogy segítsük a nálunk tanulókat abban, hogy bátor és magabiztos nyelvhasználókká váljanak.

Ahogy működünk

Gördülékeny tanfolyamszervezés, pontos adminisztráció, oktatói és tréneri csapat rendszeres belső fejlesztése és – a sikerünk zálogát jelentő – folyamatos minőségbiztosítás.
Vállalati környezetben otthonosan mozgó nyelvtanárok és trénerek, mindig mosolygó irodai csapat, odafigyelő szakmai vezetők és a napi munkában aktív tulajdonosok.
Folyamatosan bővülő, de évente biztosan megújuló termékpaletta, melybe beépítésre kerülnek a megrendelő cégekkel közös ötletelések, együttgondolkodások eredményei.
Az Inspiring HR Community alapításával tulajdonosaink számára lehetővé vált, hogy a HR szakma képzés-fejlesztési trendjeit elsőkézből megismerjék és a legaktuálisabb szempontok alapján irányítsák az IBC szakmai munkáját.

Akik az IBC lendületét adják

Tamasi_Andrea

TAMÁSI ANDREA

Ügyvezető-tulajdonos, az Inspiring HR Community társalapítója.

Szalai_Zoltan

SZALAI ZOLTÁN

Ügyvezető-tulajdonos, a cég pénzügyi vezetője.

SZABÓ MÁTÉ

Vezető tréner és a nyelvi tréning üzletág szakmai vezetője.

TÖRÖK IDA

Minőségbiztosítási vezető és a nyelvoktatás üzletág szakmai vezetője.

BALÁZS BARBARA

Az oktatásszervezési folyamatok irányítója.

KASNYA REGINA

Az adminisztrációs folyamatok irányítója.

Elégedett Ügyfeleink