fbpx
+36 20 33 581 55 info@ibc.co.hu
Oldal kiválasztása

 

Mit mondanak rólunk?

Kollégáink cégcsoportunk több területén is nagy számban vesznek részt az IBC által szervezett egyéni vagy kiscsoportos nyelvórákon, hiszen egy folyamatosan nemzetközi projekteken dolgozó, szüntelenül fejlődő multinacionális vállalatnál fontos a magas szintű nyelvtudás. Az IBC tanárai által oktatott munkatársak, valamint vezetőik visszajelzései alapján egyértelmű számunkra, hogy a közös munka hatékony, a fejlődő idegen nyelvi képességeknek köszönhetően pedig kollégáink munkájukban és magánéletükben egyaránt még eredményesebbé és magabiztosabbá válhatnak.

Fulmer Annamária

B. Braun Hungary és Aesculap Akadémia képzési koordinátor

Az IBC nyelviskolával több éve dolgozunk sikeresen együtt. A kollégáink – legyen szó beosztotti szintről vagy vezetőiről – egyéni nyelvi fejlesztésében segítenek. Elégedettek vagyunk az oktatók munkájával és felkészültségükkel, a kollégáink fejlődésével, és a tanfolyamok adminisztrációs része is szuper gördülékenyen zajlik. Amit még nagyon kedvelünk a közös munkában, hogy mindig rugalmasak és teljes mértékben igazodnak a változó igényeinkhez. Ezért üzleti nyelvoktatás terén jó szívvel ajánlom őket más nagyvállalatok figyelmébe.

Szilvási Gábor

GrandVision HR Director Hungary, CZ & SK

rólunk

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy létezik hatékony és eredményes vállalati idegen nyelvi képzés. Hogy megvalósítható az egyedi igények és célok mentén történő készségfejlesztés. Hogy tudunk sikerélményt és önbizalmat adni a résztvevőknek.

Küldetésünknek tekintjük, hogy valódi, aktív nyelvtudással és kompetenciákkal vértezzük fel a vállalatok munkatársait, hogy önmagukat és cégük márkáját is magas színvonalon képviselhessék.

nyelvtanuló évente

tanfolyam havonta

üzleti nyelvtanár

idegen nyelv

 

Nyelviskolánk szervező csapata

ügyvezető-tulajdonos

Szalai Zoltán

Zoli a nyelviskola vezetője.

Hozzá érkeznek be a vállalati megkeresések. Ő az, aki feltérképezi a megrendelői igényeket és tárgyal a HR szakemberekkel annak érdekében, hogy minden megrendelőnk a céljaival összhangban kialakított fejlesztésben részesüljön.

tanfolyamszervező

Németh Zsuzsanna

Zsuzsi van a frontvonalban.

Ő az, aki megszervezi, hogy minden csoport a számára legideálisabb oktatót kapja, hogy minden tanfolyam a megfelelő időben induljon el és ő az, aki a tanárok, a résztvevők és a HR szakemberek minden egyes kérését hihetetetlen profizmussal intézi.

tanfolyamszervező

Balogh Fruzsina

Szülési szabadságon van kislányával.

gazdasági ügyintéző

Soós Krisztina

Cégen belül ő felel a jogi, gazdasági és adminisztrációs területekért. Ő a felnőttképzési jogszabályok tudója, valamint a szerződések és számlák megfelelőségének letéteményese.

recruiter

Kövesdi-Tulogdi Zsófia

Zsófi keresi, kutatja számunkra a legfelkészültebb, legprofibb nyelvtanárokat mindenféle platformon és adatbázisban. Ő veszi fel a kapcsolatot a leendő oktatókkal, egyezteti az együttműködések feltételeit és az interjú időpontokat. Ha tanárként dolgoznál velünk, kérlek írj a következő emailcímre: job@ibc.co.hu Zsófi néhány órán belül válaszol.

 

Nyelviskolánk minőségbiztosítási csapata

Bihariné Fekete Zsanett

Angol-német vezető nyelvtanár

Chikán Katalin

Angol vezető nyelvtanár

Schmidt Attila

Angol vezető nyelvtanár

Török Ida

Angol vezető nyelvtanár

gyik

Gyakori kérdések

Hogyan indulnak a tanfolyamok?

Minden képzésünk szint- és igényfelméréssel indul. Ennek alapján soroljuk csoportokba a jelentkezőket, majd tervezzük meg számukra a képzési utat a kitűzött célok mentén.

Milyen gyakran mérjük a haladást?

A nyelvtanfolyami résztvevők fejlődését 80 óránként mérjük a bemeneti mérés eredményéhez viszonyítva. A haladásról részletes riportot küldünk a HR osztályoknak.

Hogyan biztosítjuk a folyamatosan magas színvonalú oktatást?

Diplomás, több éves vállalati nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező oktatókkal dolgozunk együtt, akiknek a munkáját folyamatosan monitorozzuk. A résztvevőktől kapott rendszeres visszajelzések alapján – ha szükséges – módosítjuk a tanfolyam menetét vagy változtatjuk az oktató személyét.

A felnőttképzési törvénynek megfelelnek-e a képzések?

Igen, nyelviskolánk engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmény. Sőt, a teljes felnőttképzési adminisztrációs folyamatot átvállaljuk a HR osztályoktól.

Kérj ajánlatot még ma!

Ha szeretnéd munkatársaidat támogatni és cégedet sikeresebbé tenni magas színvonalú idegennyelvi fejlesztésekkel, keress meg bennünket! Egyedi képzési utakkal és 100 fős tapasztalt üzleti nyelvtanári csapattal várunk az ország egész területén.

AJÁNLATOT KÉREK