fbpx
+36 20 33 581 55 info@ibc.co.hu
Oldal kiválasztása

Többezer elégedett ügyfél

15 éves vállalati nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezünk.

Fókuszban a kommunikáció

Az aktív nyelvhasználatra helyezzük a hangsúlyt.

Száz fős nyelvtanári csapat

Kizárólag üzleti nyelvet oktató tanárokkal dolgozunk.

Email

Ajánlatot kérek

kapcsolat

Kérdésem van

Email

info@ibc.co.hu

Cím

2013 Pomáz Eötvös Loránd utca 16/B.

Telefon

+36 30 2792524

gyik

Gyakori kérdések

Hogyan indulnak a tanfolyamok?

Minden képzésünk szint- és igényfelméréssel indul. Ennek alapján soroljuk csoportokba a jelentkezőket, majd tervezzük meg számukra a képzési utat a kitűzött célok mentén.

Milyen gyakran mérjük a haladást?

A nyelvtanfolyami résztvevők fejlődését 80 óránként mérjük a bemeneti mérés eredményéhez viszonyítva. A haladásról részletes riportot küldünk a HR osztályoknak.

Hogyan biztosítjuk a folyamatosan magas színvonalú oktatást?

Diplomás, több éves vállalati nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező oktatókkal dolgozunk együtt, akiknek a munkáját folyamatosan monitorozzuk. A résztvevőktől kapott rendszeres visszajelzések alapján – ha szükséges – módosítjuk a tanfolyam menetét vagy változtatjuk az oktató személyét.

A felnőttképzési törvénynek megfelelnek-e a képzések?

Igen, nyelviskolánk engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmény. Sőt, a teljes felnőttképzési adminisztrációs folyamatot átvállaljuk a HR osztályoktól.

 ha a nyelvoktatásnál már többre lenne szükség

Angol nyelvű tréningek vezetőknek

Közép- és felsővezetőkre szabott tréningjeink széles kínálatával segítjük a vezetőket, hogy a távoli munkavégzésben dolgozó csapatukat irányítani, összefogni, munkájukat támogatni és értékelni tudják.

Angol nyelvű készségfejlesztő tréningjeink pedig strukturált meetingek vezetésére, sikeres tárgyalásokra és hatásos prezentációk megtartására készítik fel a vezetőket.

Kérj ajánlatot még ma!

Ha szeretnéd munkatársaidat támogatni és cégedet sikeresebbé tenni magas színvonalú idegennyelvi fejlesztésekkel, keress meg bennünket! Egyedi képzési utakkal és 100 fős tapasztalt üzleti nyelvtanári csapattal várunk az ország egész területén.

AJÁNLATOT KÉREK