On the job tanfolyamok

ON THE JOB TANFOLYAMOK

Az IBC saját fejlesztésű képzési koncepciója ez az egyes munkakörökre épített, szituatív nyelvtanulási forma, mely nagyon célzottan és gyorsan fejleszti a résztvevők szókincsét.

A nyelvórák a munkaszituációk helyzetgyakorlataiból építkeznek, melyek során a résztvevők a munkájukban azonnal bevethető kifejezés-gyűjteménnyel gazdagodnak.

Kiknek ajánljuk ezt a tanfolyami típust?

Azoknak a cégeknek, akik számára fontos, hogy a munkatársak kifejezetten a munkakörük ellátásához igazított, ahhoz szükséges nyelvtudást és kifejezés-gyűjteményt kapjanak.

Mi történik egy on the job nyelvórán?

A résztvevők az oktató facilitálásával és segítségével mindennapi munkaszituációikhoz gyűjtenek választékos kifejezéseket, szófordulatokat, melyeket helyzetgyakorlatokban azonnal alkalmazni is kezdenek, miközben a felmerülő nyelvtani kérdések is megválaszolásra kerülnek.

Milyen eredményre számíthatsz?

Ezeken a kurzusokon nem a nyelvi szintugrás a cél, hanem a résztvevő saját munkakörében felmerülő angol nyelvi szókincs gazdagítása, választékossá tétele, illetve a nyelvhelyesség fejlesztése.

Kik az oktatók?

Olyan, multinacionális környezetet ismerő, angolul közel anyanyelvi szinten beszélő és IBC belső tréningeken felkészített nyelvtanárok, akik a résztvevők egyedi igényeire figyelemmel, különleges módszertannal dolgoznak.

Munkakör fókuszú képzések angolul

Miben különböznek az on the job tanfolyamok az üzleti angol kurzusoktól?

Nem általános üzleti angolt tanulnak a résztvevők, hanem a saját munkakörükre szabott kifejezéseket ismerhetik meg és gyakorolhatják szituatív tanulással.
Speciális módszertanunk segítségével a szituációs gyakorlatok során alkalmanként akár harminc új kifejezést, szófordulatot is összegyűjthetnek és gyakorolhatnak a résztvevők.
Tankönyv helyett a résztvevőkre szabott, saját fejlesztésű project bookot használunk.

eredmenykozpontu_szemlelet

Alapos bemeneti és kimeneti mérések, kitűzött célokhoz igazított tematika.

folyamatos_minosegbiztositas

Rendszeres belső tanárképzési programok és a résztvevők elégedettségmérése.

gordulekeny_tanfolyamszervezes

Dedikált kapcsolattartó kinevezése minden megrendelő cég számára.

preciz_adminisztracio

Havi riport a résztvevők óralátogatási arányáról és a költségekről.

Elégedett Ügyfeleink