ANGOL NYELVI TRÉNINGEK

A tréningek alapvetően abban különböznek a nyelvoktatástól, hogy ebben a képzési formában már nem a nyelv egyes elemeinek megtanulása a cél, hanem a munkahelyi szituációkhoz kapcsolódó, angol nyelvű kommunikációs készségek fejlesztése és azok élményszerű begyakorlása.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik nagyjából középfokú vagy magasabb szinten beszélnek angolul, de szeretnének szabatosabban fogalmazni, mert jelenlegi kommunikációs készségeik nem elegendőek ahhoz, hogy hitelesen és megfelelő színvonalon tudják képviselni saját szakmaiságukat angol nyelven.

Mi történik egy nyelvi tréningen?

Pörgős, gyakorlat-alapú szituációkkal szimuláljuk azokat a valós munkahelyi helyzeteket, amikben helyt kell állnod a mindennapokban.

Milyen eredményre számíthatsz?

Az eddig kihívást jelentő helyzetekben magabiztos, szabatos angol nyelvi fordulatokkal leszel képes azonnal kommunikálni, mert készségszinten épül be az elsajátított tudást.

Kik vezetik a képzést?

Angolul anyanyelvi szinten beszélő trénerek, akik maguk is nagyvállalati környezetben szocializálódtak vagy vezető beosztásban dolgoztak, így tisztában vannak azokkal az angol nyelvi elvárásokkal, amikkel neked nap mint nap szembe kell nézned.

Mennyi ideig tart egy nyelvi tréning?

Általában félnapos tréningeket tartunk és az egyes készségek fejlesztésére maximum 2-3 alkalom elegendő.

Készségfejlesztő tréningek angolul

Mi különbözteti meg a nyelvi tréninget a nyelvtanulástól?

Itt már nem nyelvet tanítunk, hanem fókuszáltan, a munkavégzéshez szükséges, de jelenleg hiányzó vagy nem megfelelő szintű angol nyelvi készségeket fejlesztjük.
Olyan, multinacionális környezetből érkező trénerekkel dolgozunk, akik anyanyelvi szinten beszélik a nyelvet és belülről ismerik ezt a világot, mert ők maguk is ebben működtek évekig.
Minden készségfejlesztő tréningünket a résztvevők egyedi igényeire szabott tartalommal töltjük meg, hogy tényleg a saját céljaikat tudják velünk elérni.
A különböző tréning típusok esetén maximum 2-3 alkalommal kell kalkulálni, mert ennyi idő alatt készségszinten bevésődnek a tartalmak és a gyakorlatok.

prezentacio_alapkeszseg

hatekony_telekonferencia

uzleti-email

bootcamp

targyalastechnika_alapkeszsegek

hatekony_ertekezlet

Elégedett Ügyfeleink